sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Jeesus vahvistaa

Monien meistä täytyy noudattaa tietynlaista ruokavaliota, jotta suolisto ja iho pysyvät kunnossa. Jos elimistösi ei siedä laktoosia sinun täytyy olla tarkkana maitotuotteiden kanssa. Gluteenia on alettu lisäämään leipään myös ylimääräistä, koska sillä saadaan muhkeampia leipiä vähemmistä jauhoista, mutta sen seurauksena gluteeniyliherkkyyttä on tullut myös sellaisille ihmisille, joilla ei ole keliakiaa. Myös monia muita ruoka-aineallergioita on varsinkin lapsilla paljon. On tärkeää tietää, mikä ruoka sopii ja syödä sen mukaan.
Kristittynä meidän pitää syödä Jumalan Sanaa, ettei uskomme hiipuisi ja loppuisi kokonaan. Jumalanpalveluksessa käydessämme, voimme samalla nauttia Herran Pyhän Ehtoollisen uskomme vahvistukseksi. Käydessäni kirkossa tai raamattupiirissä viikoittain olen huomannut uskossa ”voimaantumista”. Mitä ”voimaantuminen” sitten tarkoittaa? Minulle se on Kristuksen Armon kirkastumista omassa elämässäni, etten epäilisi.

Kannattaa kiinnittää huomiota siihen, missä käymme sanan kuulossa. Ei tosin kerta tai kaksi mitään meinaa, mutta käydessämme pitkään paikassa, jossa ei opeteta Kristusta vaan tekoja, olemme pulassa ja myöhemmin hengellisesti kuolleita. Harhaopit ja tekojen vaatijat eivät kykene opettamaan Armoa eli Kristusta vaan vaativat tekoja, mistä seuraa loputon lista syntejä. Lopetettuamme uskonnollisuuden, vieläpä hyvänkin, löydämme todellisen Armon, Jeesuksen, elämäämme. Sillä Usko Jeesukseen meidät pelastaa ilman tekoja, ei hyvyys, seurakunta, ystävät tai mikään järjestö voi pelastaa. Uskotaan tänäänkin itsemme Jumalan lapseksi ilman tekoja, sillä Jeesus on kuollut puolestamme ja maksanut täyden hinnan meistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti