sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Jumalan rakkausJumalan rakkaus on niin käsittämätöntä. Hän suojelee ja varjelee. Hän antaa anteeksi ja antaa rauhan. Hän hoitaa ja parantaa. Ja vielä paljon enemmän. Hän pelastaa ja lahjoittaa iankaikkisen ilon ja vapauden. Kaiken tämän hän antaa lahjaksi, vaikka emme olisi sitä ansainneet. Emme siis voi teoillamme ansaita Jumalan rakkautta vaan se on lahjaa! Jeesus kuoli ristillä jotta me saisimme kaikki syntimme anteeksi! Sitä on armo. Niin suuri on Jumalan rakkaus meitä kohtaan.

En pysty rakastamaan aina itseäni enkä toisia. Vaikka yrittäisin, se ei riitä. Rakkauteni on vajavaista läheisiäkin kohtaan. Omin voimin en pysty edes siihen. Toimin usein niin kuin en edes itse haluaisi itseni toimivan.

Kun Jumalan rakkaus koskettaa, saa tuntea hyväksyntää ja rauhaa ja iloa ja haluaa jakaa sitä toisillekin. Hän kuulee pyyntömme ja haluaa auttaa. Vaikeuksissakin hän on vierellä ja tuo turvaa. Välillä kun on väsynyt ja hukassa ja uskokin parempaan horjuu, voi kääntää katseen Jeesukseen. Hän tulee lähelle, lohduttaa ja auttaa. Silloinkin kun et heti huomaa, Hän on vierelläsi . Tätä toivomme myös läheisille. Luottamus Jeesukseen kestää, koska Jeesus rakastaa meitä ja on pitkämielinen.

Toivon, että Jeesus antaisi rakkautensa vaikuttaa niin, että näkisin läheisissä kaiken hyvän ja kauniin. Olemme usein liian ankaria itseämme ja toisiamme kohtaan. Jeesus rakastaa meitä, vaikka olemmekin vajavaisia ja epäonnistuneita. Jumalan rakkauden voima pystyy mihin vaan. Siihen voimme luottaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti