keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Lämpöä


Auringon lämpö saa ihmeitä aikaan. Siinä voi vain olla ja nauttia, miettiä ja rentoutua. Myös Jumalan rakkaus sulattaa jään sydämestä. Sellainen rakkaus, jota Jeesus osoitti meitä ihmisiä kohtaan, ja tekee niin edelleen, muuttaa elämän ja antaa toivon. Se lämpö ja ymmärrys, joka Jeesuksesta huokuu, on parantava voima. Se rakkaus ja voima on meille tarjolla nytkin.

Miten voisimme parhaiten ottaa vastaan ja välittää muillekin tätä Jeesuksen rakkautta? Olemme niin itseriittoisia ja epäileviä. Voisimme asettua kuulemaan, mitä Jeesus haluaa sanoa. Voisimme ottaa lämmön vastaan ja nauttia. Hän haluaa meille pelkkää hyvää. Tuomaskaan ei uskonut Jeesuksen olevan siinä heidän seurassaan Jeesuksen ristinkuoleman jälkeen. Hän ei uskonut ennen kuin näki Jeesuksen käsissä naulan jäljet. Tällaisia epäileviä Tuomaitahan me olemme ja Jeesus tietää sen ja ymmärtää ja armahtaa, koska Hän rakastaa meitä!

Lämpö voi olla ulkoa tulevaa tai sisäistä. Se kuvastaa kuitenkin kokonaisvaltaista hyvää oloa. Tällaisia kokemuksia joillakin ihmisillä on, kun ovat kohdanneet tavalla tai toisella Jeesuksen ja Hänen rakastavan voimansa. Siinä haluaisi vain olla, siitä ei halua pois. Myös valolla ja kirkkaudella on suuri vaikutus voiman tuojana. Auringossa nauttii näistä molemmista. Siksi ihmiset usein kesällä ovat iloisempia ja voivat paremmin. Jeesuksen tuoma lämpö tehoaa tosin vielä moninkertaisesti ja vaikutus on pitkäaikainen, elinikäinen. Jeesuksen rakkauden lämpö auttaa myös niissä tilanteissa, joihin mikään muu apu ei tunnu yltävän.


Nyt koittaa jälleen aika, jolloin voimme nauttia lämmöstä ja valosta ja kerätä voimia. Haluankin toivoa sinulle Jeesuksen rakkauden tuomaa lämpöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti