perjantai 8. joulukuuta 2017

Armoa ja rauhaa!

Haluan ystävä tervehtiä sinua Jumalan armolla ja rauhalla. Armoon ja Rauhaan perustuu koko kristillisyys. Kun uskomme Jeesuksen omaksi Vapahtajaksi, saamme armon ja rauhan sydämeemme.

Katselin televisiosta Tuntematon sotilas-elokuvaa Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Sotilaat olivat hyvin nuoria ja useat heistä pelkäsi vihollista. Eräässä repliikissä muistan upseerin sanoneen: ”Sitä samaa ne tottelee kuin muutkin,” tarkoittaen luotia. Myös se, että vihollinenkin oli  ihminen eikä joku otus, selvisi monelle sotilaalle vasta ekassa tulikasteessa. Rukoillaan ja uskotaan, että Suomi ei enää joutuisi vastaavaan tilanteeseen. Rukoillaan myös luonnon ja niiden läheisten puolesta, joilla asiat eivät ole niin hyvin kuin meillä.

Kristillisessä mielessä meillä on myös vihollinen, itse Perkele, joka ei ole jouten. Perkeleen tarkoitus on erottaa meidät Jeesuksesta tuhansin konstein ja valhein. Samoin kuin upseeri sanoi sotilaalle ”sitä samaa se tottelee”, sanon minäkin sinulle ystävä: Perkele pakenee Jeesuksen nimeä ja verta. Älä katso perkelettä vaan Jeesusta, sillä siitä saat voiman arkeen ja pyhään. Perkele, joka on tuhanten juonten mestari, valehtelee meille ja vaatii meiltä Jumalan tekoja. Muista, ystävä, että sinä et ole Jumala vaan ainoastaan syntinen ja armoitettu. Katsoessamme itseämme ja tekojamme perkele ottaa vallan meistä ja sanoo: ”Katso nyt itseäsi. Et ole mikään kristitty.” Tämä on suuri valhe, sillä Jeesus on sinut ja minut pessyt puhtaaksi omalla armokuolemallaan eikä Perkeleellä ole sinuun ja minuun mitään valtaa. Saamme uskoa sen tänäänkin omalle kohdallemme ja olla vapaita. Usko Jeesukseen ei ole tekoa, ei mitään meidän tekoja, vaan puhdasta armoa sinulle ja minulle. Jeesus on jo tänään lahjoittanut sinulle ja minulle uskon. Ajattelen sinua epäilevä ystävä ja haluan juuri sinulle sanoa: Ole turvallisella mielellä, sillä Jeesus on jo nyt kanssasi täällä ajassa ja kuolemassa sekä iankaikkisuudessa. Saat uskoa synnit ja viat anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä. Ole hyvässä turvassa ja lohdutettuna. Aamen

1 kommentti:

  1. Meillä on taistelu henkivaltoja vastaan.
    Enkeli Mikaelkin voitti Jeesuksen veren voimassa.

    VastaaPoista