perjantai 29. joulukuuta 2017

Lupaukset

Niin paljon on ollut toiveita ja odotuksia. Osa on täyttynyt ja osa ei. Olen antanut myös lupauksia, joista osan olen pitänyt ja osan en. Elämä ei aina mene niin kuin on toivonut. Odotukset ovat joskus liian suuria.

Uuden vuoden alkaessa toivomme ja lupaamme. Minäkin teen taas lupauksia itselleni huolehtia itsestäni paremmin esim. liikkumalla enemmän. Ehkä lupaukseni toteutuu osittain. Sanotaan, että vannomatta paras. Ehkä liikoja lupauksia tulee välttää. Ja kun ei liikoja toivo, niin ei petykään.

On kuitenkin tärkeää saada haaveilla paremmasta. On hyvä myös huomata, mikä on hyvin nyt. Jeesus on tie, totuus ja elämä. Raamatussa Jumala on luvannut meille tulevaisuuden ja toivon! Monet haaveilevat taivaasta ja sen ihanuudesta. Moni on täällä maan päällä kokenut taivashetkiä ja saanut maistiaisia jo tulevasta hyvästä, mikä siellä odottaa. Usko Jeesukseen tuo meille tulevaisuuden ja toivon ja lupaukset täyttyy jo tänään arjessamme. Raamatussa on paljon lupauksia meille, jos vain haluamme ottaa ne uskossa lahjana vastaan Isältämme taivaassa. Ne lupaukset ovat jo toteutuneet ja niiden toteutumiseen voi luottaa myös tulevaisuudessa. Me saamme siis luottaa, että Raamatun lupaukset täyttyy. Meidän ei tarvitsekaan nojata omiin suorituksiin tai lupauksiimme, koska silloin olemme heikoilla, vaan voimme luottaa, että Jeesus kantaa, johdattaa, auttaa ja siunaa elämäämme!  Hän rukoilee puolestamme! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti