perjantai 20. marraskuuta 2020

Jumalan rauhaaJossain elämän tilanteessa hyvin pienilläkin sanoilla voi olla suuri vaikutus. Raamatussa yleensä on juuri näin. Se, mitä Jeesus puhuu tai sanoo, merkitsee paljon kuulijalleen, vaikkei kuulija edes aina sitä heti ymmärrä. Siksi Raamattu on elävä kirja, koska sen sanat puhuttelevat sillä hetkellä juuri minua tai sinua ja eri aikoina eri tavoin. Se on Jumalan puhetta sinulle tai minulle, Jumalan Sana. Aivan mahtava asia. Jumala haluaa olla yhteydessä meihin ja kääntää kasvonsa sinuun ja minuun. Hän rakastaa meitä. Hän haluaa antaa meille siunauksensa. 
   Herran siunaus, joka kuuluu myös messun kaavaan kirkossa, on vahva ja voimallinen. Sillä rukouksella Jumala haluaa siunata kaikkia. Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä. Jokaisella sanalla on vahva viesti Jumalalta meille. Jumala haluaa meille pelkkää hyvää.
  Herra kirkastakoon kasvonsa teille ja olkoon teille armollinen. Siinä toivotaan, että ihminen saisi kohdata armahtavan Jumalan tässä ja nyt. Se on meille mahdollista ja muuttaa elämäämme. Jeesus haluaa kohdata sinut ja antaa anteeksi kaikki synnit ja vain rakastaa.
  Herra kääntäköön kasvonsa teidän puoleenne ja antakoon teille rauhan. Tuo rauha, jonka Jumala sydämeen antaa, on kaikkea ymmärrystä ylempi. Sitä rauhaa on edes vaikeaa kuvata. Sitä rauhaa me kaikki kaipaamme ja tarvitsemme. Maailma on rauhaton paikka ja usein myös me olemme pahoinvoivia ja rauhattomia. Jumala haluaa auttaa ja tarjoaa meille Hänen turvaansa ja rauhaansa.
  Tämä Herran siunaus (4.Moos.6:24-26) on annettu jaettavaksi eteenpäin. Pienillä sanoilla on suuri vaikutus.  Jumalan Sana on pyhää ja voimallista.  Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.  
Aamen.    

1 kommentti: