perjantai 3. helmikuuta 2017

Ajelu uudella bensalla!

Kuvittelepa ystävä, että naapurisi on saanut sinut uskomaan, että sinä saat vanhan, yskivän rämäauton käydä tankkaamassa huoltoasemalla aivan ilmaiseksi. Olet alkanut käydä siellä huoltoasemalla ja huomaat, että kun lähdet ajamaan sillä autolla, niin se ei enää nyikään niin paljon kuin ennen. Joka kerta kun käyt tankkaamassa, se auto aina vain paranee. Kun sä tätä ihmebensaa laitat siihen autoon, huomaat, että kaikki ne viat ja puutteet mitä siinä on ollut, alkaa aivan ihmeellisesti tulla kuntoon, ei pala mittareissa airbackit eikä öljyvalot. Se vanha auto alkaa muuttua uudeksi.

Me uskomme, että näin myös meidän Herramme Jeesus toimii, kun me käydään armolähteellä. Kun me saadaan sitä uutta bensiiniä, uutta armoa, niin toipuminen meissä lähtee käyntiin. Toki me ollaan Jumalan lapsia jo heti ensimmäisestä tankkauksesta, siitä kun me uskotaan kaikki synnit ja viat anteeksi. Mutta kuitenkin meidän hengellinen toipuminen, eheytyminen, lähtee näistä tankkauksista, Jumalan sanan kuulosta.

Näin minulle on juuri tapahtunut kirkossa ehtoollisella käydessä sekä Raamattu- ja rukouspiirissä yhdessä Sanaa tutkiessamme. Aivan toisin kuin me voitais ajatella, että me saatais heti allemme uusi Jaguaari ja lähdettäis sillä päästelemään, jotenkin koen, ettei Jumala kaikessa viisaudessaan sitä meille anna, vaan se uusi Jaguaari me saadaan ikuisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti