perjantai 19. tammikuuta 2018

Jeesus toimii kaikissa elämäntilanteissa


Haluan, ystävä, sinua tervehtiä Jumalan armolla ja rauhalla tänä tammikuun ehkä synkkänäkin hetkenä. Päivät ovat kovin lyhyitä ja valoa on päivässä vähän. Myös meidän elämässä voi olla aikoja, jolloin tuntuu, että sitä valoa ei juurikaan ole. Tuntuu, että työttömyys, velkataakat, terveydentila ja kaikki elämän asiat ahdistavat ja painavat päälle. On tunne, että oletko Jumala enää olemassa. Miksi tämä kaikki on tullut minun kohdalleni.

Muistan itse omasta elämästäni, varsinkin 2000-luvun alkupuolella, kun oli raskaita koettelemuksia, tuntui usein siltä, että oletko Jumala minut hyljännyt kokonaan. Mutta tänä päivänä voin niistäkin koettelemuksista ja vastoinkäymisistä sanoa, että ne oli minulle tarpeen. Tänä päivänä ymmärrän, että kaikki on Jumalan suurta armoa ja rakkautta. Kaikki se hyvyys, mikä meidän elämässä on, on suurta armoa. On suurta armoa, että on saanut hyvän puolison ja on terveyttä. On suurta armoa, että on ruokaa ja pystyy maksamaan laskut. Kiitos tästä kaikesta kuuluu Jeesukselle.

Sinä ystäväni, joka tänä päivänä olet vaivattu monessa asiassa, tahdon rohkaista sinua: usko Jeesus omaan elämääsi, hakeudu seurakuntayhteyteen, jos ei sinulla sitä vielä ole, rukoile ja luota siihen, että Jeesus hoitaa. Anna elämäsi Jeesuksen käsiin. Ja muista rukouksen voima. Jos rukousvastaus ei ole sama kuin mitä olet halunnut, että Jumala vastaa, niin kuitenkin Jumala vastaa. Se on aivan varma. Ja kun Jumalan aika on, niin se koetus päättyy. Saat ystäväni olla rohkealla mielellä ja luottaa siihen, että Jumala ei ole sinua hylännyt, vaikka olisi vaikeaa. Jumala rakastaa sinua, Jeesus rakastaa sinua. Meidän Kolmiyhteinen Jumala, Isä, Poika ja Pyhä Henki toimii tänäkin päivänä. Jumala sallii meille vaikeita aikoja. Ne on Jumalan sallimusta. Mutta sellainen lapsi, jota isä ei enää kurita, niin kuin oli vanha sanonta, niin sitä hän ei rakasta. Sen tähden ajattelen, että Jumalan rakkaudellinen kuritus pitää meitä kuitenkin siinä tilassa, että me pysytään Jeesuksessa kiinni. Kiitetään tänä päivänäkin Jeesusta kaikesta, vaikka olisi kuinka paljon ahdistusta. Usko ystäväni: sinun ja minun synnit on anteeksi annettu Jeesuksen nimessä ja veressä. Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti