lauantai 3. helmikuuta 2018

Uusi vaihe elämässä

Joskus jotain tärkeää jää taakse, joutuu luopumaan jostain tärkeästä. Näitä kokemuksia meillä kaikilla on ja se usein tekee kipeää mutta avaa myös uusia hyviäkin mahdollisuuksia. Olen sellaisessa tilanteessa elämässä, että vanhasta luopuminen ihan itkettää. Haluan vain polvistua ja rukoilla, että Jeesus olisi siunaamassa tulevaa. Millään muulla ei ole väliä. Haluan uskoa Hänen johdatukseensa kaikissa elämän vaiheissa. Tapahtukoon Sinun tahtosi.

Uskon, että Jeesus rakastaa minua ja sinua ja tahtoo meille pelkkää hyvää. Siksi odotan ja katson, mitä tapahtuu. Rukoilen, että se, mikä ei ole Hänen tahtonsa, ei toteudu. Sinäkin voit pyytää esirukousta omien asioittesi puolesta. Rukouksen voima yllättää aina. Joku joskus sanoi, ettei tässä mitään voi menettää, vaikka rukoileekin, mutta parhaassa tapauksessa voi saada hyvin paljon. Näin on. Jeesus yllättää.

Joskus tosin on sellainen olo, ettei minua kuulla. Haluan kuitenkin kehottaa pitkäjänteisyyteen, koska Jumalan tahto ja aikataulut eivät ole sellaisia kuin meidän. Hän kuulee rukoukset ja vastaa ajallaan ja tavallaan. Usko ja luottamus Häneen on tärkeintä vaikeinakin aikoina.

2 kommenttia:

  1. Jumalan johdatus meidän elämässämme on vahvaa, vaikka emme osaisi sitä edes pyytää. Olen ollut kuivalla erämaataipaleella monta vuotta ja rukoukset ovat jääneet lähinnä huokausten tasolle, mutta silti nyt huomaan, että Herra on avannut juuri ne oikeat ovet silloinkin. Jes. 32:17

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. Anteeksi, että huomasin vasta nyt. Kiitos myös ihanasta kohdasta Raamatussa. Tuo mitä kirjoitat on rohkaisevaa: Jumala toimii, vaikka olisimme erämaataipaleella! Jumala välittää, vaikka rukouksemme olisi huokauksia! Siunausta elämääsi t. Päivi

    VastaaPoista