tiistai 13. marraskuuta 2018

Jeesus rakastaa sinua

Raamatussa pitkin matkaa on kohtia ja kertomuksia Jumalan huolenpidosta ja rakkaudesta meitä ihmisiä kohtaan. Kun sen alkaa ymmärtää, niin ehkä jollain tasolla ymmärtää myös Jumalan rakkauden suuruuden. Myös Jumalan viha tulee esille, mutta lopulta anteeksianto peittoaa kaiken pahan. 
Joulun ihmeessä on kyse Jumalan rakkaudesta meitä ihmisiä kohtaan. Jeesus ja hänen elämänsä ja kuolemansa, syntien anteeksianto on Jumalan lahja meille. Ajattele, että meidän ei tarvitse kuin ottaa tuo lahja vastaan. Jumala on siitä iloinen, että niin teemme, koska hän on meille lahjan valmistanut eli vapauden ja ilon, ikuisen elämän. Jumalan pyyteetön rakkaus on valtavan suuri asia emmekä pysty sitä koskaan täysin ymmärtämään. Mehän aina haluamme jotain vastalahjaksi, jos olemme jotain antaneet.
    Jeesus siis tuli maailmaan meidät pelastamaan pahan vallasta. Hän on Vapahtaja, joka haluaa auttaa meidät pois omien pahojen tekojemme kahleista. Hän on myös esirukoilijamme. Ajattele, että Jeesus itse rukoilee puolestamme, nytkin. Me voimme liittyä rukoukseen ja kokea Hänen rakkautensa ja läsnäolonsa. Se rakkaus muuttaa asioita elämässämme. Jeesus myös lohduttaa ja varjelee ja siunaa elämäämme. Hän antaa rauhan tunteen. Hän on Rauhanruhtinas.  Hän tietää meidän heikkoutemme, eikä vaadi meiltä mitään vastalahjaksi. Riittää kun etsit Hänen seuraansa ehkä sanoin, rukouksin, huokauksin, ajatuksin. Tapoja on monia, mutta siinäkin Jeesus auttaa, kun huomaa pyyntösi tai huokauksen. 
 Jää Jeesus meitä siunaamaan.
Kirjoittanut: Päivi Harberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti