torstai 28. helmikuuta 2019

Lohdutus

Kannamme elämässä monenlaisia taakkoja. Meitä on kohdeltu huonosti tai olemme itse aiheuttaneet toisille tuskaa. Emme ehkä löydä tietä tasapainoon tai rauhaan. Rakennamme usein turvamme, elämämme sellaisten asioiden varaan, jotka eivät kanna meitä ja joiden varaan emme voi elämäämme rakentaa. Näin käy välillä kaikille ihmisille. Elämää ei voi rakentaa omaisuuden tai toisten ihmisten tai ohi kiitävien hetkien varaan. Jeesus on luvannut meille paljon. Hän on luvannut Raamatussa pitää meistä huolen ja antaa meille kaiken mitä tarvitsemme ja jopa iankaikkisen ilon, elämän taivaassa. Koska Jumala pitää huolta linnuista ja kasvattaa ja vaatettaa kauniit kukat niin miksei hän pitäisi huolta myös sinusta ja minusta. Tällä hetkellä olen erityisesti tarvinnut huolenpitoa, kun olen sairastellut. Olen kokenut oloni heikoksi, mutta luottanut siihen, että Jeesus pitää minusta huolen.   
  Kukaan ei ole Jeesukselle liian huono tai epäonnistunut. Aina on mahdollista löytää hänen lähelleen. Hän odottaa sinua ja sitä, että saa sinua auttaa ja lohduttaa, pitää sinusta huolta, rakastaa sinua.
  On todella lohduttavaa ajatella, että meillä on Isä taivaassa, joka kehottaa meitä etsimään Häntä, Hänen valtakuntaansa. Hän tietää, mitä me tarvitsemme ja on luvannut antaa meille kaiken sen. 
  Jeesuksen, valtakunnan, etsintä ei ole suorituksia vaan enemmänkin sydämen asennetta tai halua etsiä rukouksin, ajatuksin, erilaisin tavoin Jeesuksen lähelle. Hän on jo lähelläsi ja Hän vetää sinua rakkaudellaan puoleensa. Voit levätä Hänen läsnäolossaan. Hän lohduttaa ja auttaa kaikessa.  Voit lähteä turvallisin mielin uuteen päivään ja saada lohdutuksen. 
Kirjoittanut: Päivi Harberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti