perjantai 13. toukokuuta 2022

Elämän myrskyissä

 


Haluan tervehtiä kaikkia blogin lukijoita Jumalan armolla ja rauhalla. Tänään haluan puhua siitä, kuinka meidän taivaallinen Isämme ei jätä pulaan niitä, jotka häntä avuksi huutavat.

Kuulin tarinan norjalaisesta naisesta, joka lähti myrskyssä merelle moottoriveneellään. Myrskyn kovuus yllätti hänet ja hän tajusi, ettei voinut kääntyä takaisin, koska silloin pieni vene olisi kaatunut. Hänen oli kuljettava koko ajan niitä myrskyn laineita vastaan. Hän ajatteli, että nyt hänen aikansa oli tullut. Yhtäkkiä hän huomasi pienen valon pimeyden ja myrskyn keskellä. Hänessä heräsi toivo ja hän vain ajoi sitä valoa kohti. Kun hän pääsi lopulta valon luo, niin se oli kalankasvatuslaitos ja tämä nainen pelastui.

Jokaisen meidän elämässä on monenlaisia myrskyjä. Tuolloin saattaa tuntua siltä, ettei mitenkään voi selvitä siitä. Psalmissa 107 jakeessa 19 sanotaan: ”Mutta hädässään he huusivat avuksi Herraa, ja Herra pelasti heidät ahdingosta.” Aivan niin kuin tuo nainen hädän hetkellä näki sen pienen valon, jota kohti hän alkoi kulkea, niin mekin kaikenlaisissa elämän myrskyissä, kun huudamme Herraa avuksi, saamme luottaa siihen, että hän meitä auttaa.

Ehkä suurin elämämme taakka on se, kun tajuamme olevamme syntisiä. Tajuan olevani läpeensä syntinen eikä mikään voi minua armahtaa. Ystävä, juuri sinua varten Jeesus on tullut. Hän on tullut meitä kaikkia syntisiä varten ja sinä saat uskoa, että sinun syntisi on anteeksi annettuja. Sinä saat huutaa Herran puoleen. Herra kyllä kuulee.

Kun me uskomme Jeesuksessa synnit anteeksi, meidän elämäämme syttyy elämän valo. Se on iloa elämästä ja alamme aivan toisella tavalla nauttia elämän antimista. Kuitenkin myös uskovina meille tulee epäilyksiä ja myrskyjä eikä vaikeutemme ratkea helposti, toisinaan ei ollenkaan tässä elämässä. Meidän tulee kuitenkin aina katsoa valoa, Jeesusta, ja luottaa siihen, että kerran me olemme ilossa ja riemussa taivaan kodissa. Sitä kohti me kristityt olemme matkalla. Me saamme uskoa tänäänkin, että kaikki meidän synnit on anteeksi annettu Herran Jeesuksen nimessä ja viattomassa ja kalliissa sovintoveressä ja olla hyvässä turvassa ja lohdutettuna. Aamen.

1 kommentti:

  1. Kiitos Sinulle, saamme jatkaa turvallisin mielin🙏🙏

    VastaaPoista