lauantai 20. tammikuuta 2024

Jeesus pitää huolen

 


Jumalan armon ja rauhan tervehdys rakkaat blogin lukijat. Olen tässä miettinyt, miten me kristityt ymmärrämme monesti asioita väärin. Sellaisissa asioissa, joita Jumala hoitaa, me ikään kuin määrätään Jumalaa, että nyt tällä hetkellä sinä hoidat tämän asian. Kuitenkaan se ei mene niin, vaan kaikki asiat tapahtuvat siinä järjestyksessä kuin meidän Herramme Jeesus Kristus on hyväksi nähnyt.

Katsoin tässä TV7:ää ja siellä oli sellainen ohjelma, jossa käskettiin tautien parantuvan ja ’minä käsken Jeesusta parantamaan’. Silloin tuntui jotenkin, että me ikään kuin aletaan määräillä meidän korkeinta ja pyhintä Jumalan Poikaa. Omassa elämässäni olen sen huomannut, että kun me annamme Jumalalle aikaa hoitaa asioita, niin Jeesus kyllä hoitaa ne ajallaan, mutta silloin kun on hänen aikansa, ei silloin kun minä sitä haluan tai vaadin.

Luin myös tekstin ihmisestä, joka oli 15 vuotta ollut saattohoidossa työntekijänä. Hän kertoi siinä, kuinka meille ihmisille, varsinkin siellä elämän loppupuolella, jää suurimmalla osalla tittelit pois ja työidentiteetti, mitä on tehnyt työkseen tai missä toimissa on ollut. Jumala ikään kuin karsii meidät pieneksi ennen täältä lähtöämme. Me olemme tänne alasti syntyneet ja alasti me täältä myös lähdemme. Meistä jokainen joutuu joku päivä sanomaan hyvästit tälle maailmalle. Me, jotka uskomme Jeesukseen Kristukseen, avaamme silmät uudessa taivaan kodissa, uudessa ympäristössä. Kuolema on ollut kuin uni. Me saamme iloita ja riemuita, näin Raamattu meille todistaa. Se edellyttää, että me pidämme tärkeänä sen, että Jeesus Kristus on juuri minun syntini pyyhkinyt pois.

Ollaan ystävät hyvässä turvassa ja luotetaan siihen, että Jeesus on myös minun ja sinun synnit pessyt pois Golgatan ristillä. Usko on syvä luottamus Jeesukseen. Me saamme uskoa sen  omalle kohdalle. Meidän ei tarvitse pelätä kuolemaa. Me saamme luottaa siihen, että Jeesus pitää meistä loppuun asti hyvän huolen. Tuossa juuri kuulin, kuinka muutamia blogin lukijoitakin on taas poistunut keskuudestamme. Toivottavasti myös nämä meidän tekstit ovat saaneet olla omalta osaltaan lohduttamassa näitä lähtijöitä. Ollaan ystävät hyvässä turvassa ja pidetään Jeesuksesta kiinni. Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti