sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Masentaako?

Rakas ystävä, onko sinulle autoon, tai muuhun missä on sähkölaitteita, tullut käsittämätön vika? Tuttavani auto alkoi sammua milloin mihinkin ja aivan koska vaan. Lopulta tilanne oli niin paha, että auto hinattiin korjaamoon. Ensimmäinen korjaamo vaihtoi osia uusiin ja ilmoitti auton olevan kunnossa. Päivä myöhemmin jälleen samat viat ilmaantuivat, jolloin auto oli viety toiseen korjaamoon, jossa taas vaihdettiin uusia osia. Tälläkään kertaa auto ei korjaantunut. Lopulta tuttavani päätti viedä auton oikeaan autosähkökorjaamoon, jossa auto oli viisi päivää tutkittavana. Siellä se saatiin lopulta kuntoon.                       
Meidän elämässä on myös asioita, jotka eivät millään meinaa tulla kuntoon.  Usein esimerkiksi masennuksen takana saattaa piillä syvempi turvattomuus elämään. Turvattomuutta lisää, jos meillä ei ole toimivaa Jumalasuhdetta. Lääkärit ja psykiatrit sekä muut ammattilaiset ovat Jumalan apuna omilla taidoillaan. Jeesus on kuitenkin ylilääkäri ja hoitaja meitä sielumme haavoissa. Todellakin: Jumala toimii myös lääkäreiden kautta ja meidän tulee ottaa apu vastaan heiltä.

Ystäväni, joka olet masentunut tai pettynyt. Tunnet, ettet jaksa enää. Synti painaa mieltäsi ja epävarmuus huomisesta. Ota nyt Jeesus elämääsi ja usko hänen Rakastavaan ja korjaavaan voimaan. Jeesus on Rakkaus ja rakastaa juuri sinua. Hänen lammastarhassaan ei ole värillä väliä. Mustat ja valkeat lampaat ovat lampaita. Sinä olet yksi heistä. Armo kuuluu juuri sinulle. Ole turvattu ystäväni tänäänkin ja usko Jeesus sovittajaksi elämääsi. Kaikki synti on anteeksi annettu Jeesuksen nimessä ja veressä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti