lauantai 31. maaliskuuta 2018

Peruskysymyksen äärellä


Rakas ystävä, näin pääsiäisen aikana haluan palata meidän uskonelämän ihan peruskysymykseen eli siihen, mihin me tarvitaan Jeesusta. Minua aivan erityisesti puhuttelee se, miten se opetuslasten joukko, joka oli kolme vuotta Jeesuksen kanssa ja tuli Jeesukselle läheiseksi, niin yksi heistä kavalsi Jeesuksen ja loput jotka sanoivat, että he seisovat Jeesuksen rinnalla, niin loppupeleissä joka ainut heistä hylkäsi Jeesuksen. Jeesuksen kavaltanut Juudas kyllä katui jälkeen päin tekoaan, mutta ei sitä, että oli erossa Jumalasta. Jotenkin ajattelen, että mekin ollaan jossain vaiheessa elämää hylätty Jeesus ihan täysin, niin ettemme halua edes kuulla koko asiasta. On pidetty koko uskonasiaa aivan sivussa.

Sinä saatat juuri nyt olla siinä elämäntilanteessa, että Jeesus ei merkitse sinulle mitään. Saatat kyllä uskoa, että Jeesus eli joskus 2000 vuotta sitten, mutta muuta merkitystä hänellä ei sitten olekaan. Kuitenkin sinulla on jatkuvasti tyhjä olo. Koet että sinulta puuttuu jotain. Sydämessäsi tiedät, että on olemassa Jumala eikä Hän lakkaa olemasta sen vuoksi, ettet sinä Häneen usko. Sinun on ehkä vaikea päästää ajatusta syntien Sovittajasta mieleesi, koska koet, että olet tehnyt niin paljon vääryyttä elämässäsi. Erityisesti anteeksiantamattomuus, kostonhalu ja ahneus vaivaavat sinua. Et pysty itseäsi parantamaan. Saatat kyllä useinkin katua vääriä tekojasi, mutta se ei oloasi paranna. Rakas ystäväni, juuri siksi, että me jokainen olemme syntisiä, juuri siksi Jeesus tuli maailmaan, eli ihmisen elämän synnittömänä, kuoli Golgatan ristillä ja voitti synnin ja kuoleman vallan.

Sinä ystävä, joka tunnet, että sinua synti painaa ja haluat sovintoon Jeesuksen ja meidän kolmiyhteisen Jumalan kanssa, niin ei ole mitään muuta tietä Jumalan luo kuin uskoa armo omalle kohdalle. Se on suurta Jumalan armoa, että Jeesus kuoli ja sovitti kaikki meidän syntimme. Meidän tulee vain ottaa se armo vastaan ja uskoa Jeesus omaksi Vapahtajaksi. Ei ole niin suurta syntiä, jota et anteeksi saa. Ole ystävä hyvässä turvassa ja lohdutettuna ja usko kaikki synti anteeksi.

2 kommenttia:

  1. Lämmin kiitos ihanasta viestistäsi,minä kyllä tarvin Jeesuksen Sovintoveren Voimaa päivittäin. Muuten en pystyisi edes elämään.Lämmöllä ja Siunausta 🙏🤝💕

    VastaaPoista