sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Yksin

Elämämme kiitää nopeasti ohi. Moni toteaa, että aika tuntuu lyhyeltä ja vuodet vierii nopeasti. Onko nyt taas kevät? Mihin ne vuodet katosivat? Mietimme usein myös sitä, mitä olemme tehneet ja keiden kanssa. Onko elämällämme tarkoitusta, merkitystä? Kaipaamme myös menneitä aikoja ja toisaalta olemme joskus myös helpottuneita kun jokin vaihe on ohi ja jäänyt taakse.Elämän varrella olemme tavanneet erilaisia ihmisiä erilaisine ajatuksineen. Kaikilla heillä on ollut jokin merkitys mutta lopulta olemme jääneet yksin.

Lopulta huomaa, että on kaiken keskellä yksin. Miten sinä koet yksinäisyyden? Sitten voi huomata, että olihan joku lähellä ja läheinen, mutta huomasinko itse sitä. Olinko itse läheinen toisille vai suoritinko vain elämää? Armahtava Jeesus toivoo meidänkin armahtavan itseämme ja toisiamme. Hän ei halua meidän kulkevan yksin menneisyyden taakkojen kanssa, joita mielessä usein on. Hän on Vapahtaja ja haluaa vapauttaa sinut kahleista, jotka mieltäsi sitoo eli asioista jotka painaa mieltä. Anteeksianto vapauttaa ja antaa uuden mahdollisuuden iloon. Vapaus onkin Jeesuksen antama lahja. Usko antaa vapauden!

Mietimme usein yksin raskaitakin asioita. Silloin voisi kääntyä rukoillen Jeesuksen puoleen ja pyytää vain: Jeesus auta. On hienoa huomata, kun on yksin omien asioiden kanssa, ettei olekaan yksin vaan Jeesus on vierellä ja kuulee asiamme. Myös muutos tai valintatilanteissa, hän on kanssamme. Yksinäisyydessä voit puhua Jeesukselle ja Hän kuulee. Hän tietää elämämme ja johdattaa  tapahtumia. Hän siunaa elämäämme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti