keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Silta Jumalan luo


Me elämme tällä hetkellä monella tapaa hyvää aikaa, ei ole ollut sotaa pitkään aikaan, on ruokaa, vaatteita ja lämpöä riittävästi. Meidän täytyy kuitenkin muistaa, että kaiken tämän me olemme saaneet Jumalalta. Tässä hyvässä ajassa on myös omat huonot puolensa. Ehkä merkittävin niistä on, että ihmiset ovat kadottaneet Jumalan ja on alettu uskoa mitä erilaisimpiin asioihin. Se, että lakataan uskomasta Jeesukseen, ei tarkoita sitä, ettei uskottaisi mihinkään, vaan uskotaan mihin tahansa. Jotkut hakevat voimaa puun halaamisesta, toiset luottavat sisältään löytyvään voimaan, jota etsivät joogan ja meditaation yms. avulla. Joillekin turva on omaisuudessa, toiset kiinnittävät kaiken huomion omaan hyvinvointiinsa tiukan ruokavalion ja liikunnan ylikorostumisena. Nämä ovat kuitenkin kaikki katoavaisia asioita eikä niistä hädän tullessa ole turvaksi.

Kun ihminen ei usko Jeesukseen, niin hänellä on yhteys poikki Jumalan kanssa. Jumala on Pyhä ja ihmiseltä, jolla ei ole Jeesusta, Hän vaatii koko lain täyttämistä. Meistä jokainen tietää, että emme pysty siihen. Meillä on kuitenkin Jeesus, joka on yhteys Jumalan ja ihmisen välillä. Syntiinlankeemuksessa ihmisen ja Jumalan välille tuli kuilu, jonka yli Jeesusuksen sovintokuolema rakensi sillan. Kun uskot Jeesukseen syntiesi sovittajana, niin silloin tuo silta on sinullekin auki. Samalla saat itsellesi Pyhän Hengen, joka ohjaa elämääsi. Tie tuolle sillalle pysyy kunnossa, kun olet yhteydessä Jeesuksen kanssa päivittäin. Rukous, Raamatun ja kristillisten tekstien lukeminen sekä uskovien yhteys raamattupiireissä, jumalanpalveluksissa ja muissa kokoontumisissa vahvistavat uskoasi ja lisäävät Jumalan tuntemistasi.

Jos Jeesus ei vielä ole elämäsi Herra, niin rukoile Jumalaa antamaan sinulle syntisi anteeksi Jeesuksen tähden. Usko sitten, että se on totta ja aloita uusi elämä Jeesukseen uskovien joukossa. Joka päivä saat luottavaisesti puhua kaikki asiasi Jeesukselle ja luottaa siihen, että Hän pitää sinusta huolen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti