torstai 9. toukokuuta 2019

Usko Jeesukseen

Olen saanut matkustella mieheni kanssa ja sitäkin kautta olen kohdannut uusia minulle ennen tuntemattomia asioita. Uudet asiat ovat liittyneet ihmisiin, luontoon, historiaan eli kaikkeen elämässä. Myös ihmisten usko Jeesukseen on tullut vastaan kaikkialla erilaisin tavoin. Kiitän tästäkin Jumalaa. Miten ihmeellinen onkaan maailmamme. Uskoni Jumalaan, kaiken luojaan, on vain syventynyt luonnon ihmeiden äärellä. En oikeastaan ymmärrä, miten joku voikaan ajatella kaiken moninaisuuden luonnossa olevan vain sattumaa. Vastaan on tullut mitä kummallisempia asioita eläinkunnassa ja kasveissa.  Nämä rikkipitoiset kuumat lähteet on kuvattu Uudessa-Seelannissa. Sielläkin luonnon kauneus on vertaansa vailla. Myös vaarallisuus ja ihmisen pienuus tulee  esiin luonnonvoimien edessä. Kaikki on lopulta Jumalan luomia taideteoksia, Jumalan suurta suunnitelmaa.
  Vaikka kaikki ympärillä todistaa meille kolmiyhteisen Jumalan olemassaolosta meidän uskomme horjuu ja me ihmiset kuljemme harhaan. Me emme usko, vaikka näkisimme saatika sitten kun emme näe.  
  Jeesus teki ihmeitä omana aikanaan maan päällä. Hän paransi sairaita rukoillen ja herätti henkiin Lasaruksen. Hän sanoi (Johanneksen evankeliumissa Raamatussa), että joka uskoo Häneen ei ikinä kuole, ja saa nähdä Jumalan kirkkauden. Silloinkin ihmiset näkivät Jeesuksen voiman ja viisauden ja monet uskoivat Hänen Jumaluuteensa, mutta monet eivät uskoneet, vaikka näkivät Hänen ihmetekojaan. Nämä ihanat Jeesuksen sanat ja lupaukset olivat ja ovat totta ja aivan sinun ja minun edessä, saatavilla omaankin elämään.  Ihmeiden aika ei ole ohi ja Jeesus voi tehdä ihmeitä meidänkin elämässä ja meissäkin ihmisenä.  Hänelle mikään ei ole mahdotonta. Hänelle kukaan ei ole arvoton tai toivoton tapaus. Hän voi auttaa ja pelastaa mahdottoman tuntuisissa ympäristöissäkin esim. sodan tai väkivallan keskellä. Usko vaan ja saat nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti