sunnuntai 26. helmikuuta 2023

Täyttymys

 


Armon ja rauhan tervehdys kaikki rakkaat bloginlukijat ja ystävät. Ajattelin tänään kirjoittaa sellaisesta asiasta, kun Roomalaiskirjeen 6. luvussa jakeessa 23 sanotaan: ”Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”

Tämä on hyvin syvällinen paikka. Me voimme rakkaat ystävät ajatella niin, että jos joku ihminen olisi synnitön, niin hänellä ei olisi kuolemaa, hän eläisi täällä maan päällä ikuisesti. Koska tänne ei ole yksikään ihminen jäänyt eloon, niin siitä me tiedämme, että synti totisesti asuu meissä ihmisissä.

Tämä jatko-osuus, että meillä on iankaikkinen elämä, niin se tulee Jeesuksen kautta. Ei ole niin suurta syntistä, jolle ei Jeesuksen armo kuulu. Raamatussa sanotaan, että Jeesus on lain loppu. Tämä voidaan kääntää myös, että Jeesus on lain täyttymys tai päämäärä. Jeesus on lain täyttymys juuri sitä kautta, että hän on Golgatan ristillä pessyt kaikki meidän synnit pois. Me saamme olla siitä iloisia, että kerran kun me ummistamme silmät tässä ajassa, niin me heräämme taivaan kodissa.

Se on vähän sama asia kuin lapsi, joka on äidin kohdussa, syntyy tähän maailmaan, niin se kuvaa uutta syntymää taivaan kotiin. Toki me synnymme jo täällä ajassa uudesti ylhäältä, silloin kun me tulemme uskoon. Se tarkoittaa juuri sitä, että kun me uskomme Jeesuksen sovintotyön omalle kohdalle, niin sitä vanhaa ei enää millään tavalla lasketa meille kuormaksi eikä taakaksi, vaan Jeesus on kaiken pessyt pois.

Ollaan ystävät hyvässä turvassa ja uskotaan, että kaikki meidän synnit on anteeksi annettu Jeesuksen nimen ja veren tähden. Ollaan hyvässä turvassa ja luotetaan Jeesuksen armoon. Aamen.

1 kommentti: