keskiviikko 13. syyskuuta 2023

Turva Jeesuksessa

 


Rauhantervehdys kaikille rakkaille blogin lukijoille. Ajattelin kirjoittaa sellaisesta asiasta kuin, mikä on meidän turvamme; mihin me elämässä turvamme laitamme. Hyvin monella se on nykyisin omaisuus, raha, johon luotetaan. Ajatellaan, että siihen voi hädän hetkellä sitten turvautua. Se voi olla myös jokin seurakunta, ei Jeesus, vaan seurakunta ja ne ihmiset, jotka siinä seurakunnassa ovat. Meillä ihmisillä on taipumus turvautua hyvin erilaisiin juttuihin. Jollakin se voi olla vaikka täynnä oleva pakastin.  

Jeremian kirjan 7. luku, jae 6 sanoo: ”Älkää seuratko muita jumalia, sillä se on teille turmioksi.” Meidän 1. käsky sanoo, että älä pidä muita jumalia. Kun me ystävät ajattelemme tätä asiaa, niin mihin me turvaamme, se on myös meidän jumalamme. Jotkut turvautuvat ihmeisiin, horoskooppeihin tai ennustajiin. Unohdetaan, että ainut oikea turva on Jeesus Kristus. Jeesus on se, joka meistä hädän hetkellä pitää huolen. Kun me huudamme häntä avuksi, niin hän pitää meistä huolen ja me saamme uskoa, että hänen sovintoverensä riittää pesemään meidät puhtaaksi. Kun me uskomme Jeesuksen sovintoveren omalle kohdallemme, niin me olemme puhtaat kuin valkeat lakanat. Ei meissä ole vikaa eikä säröä Jumalan silmissä, koska hän katsoo meitä Jeesuksen veren läpi, Jeesuksen sovitustyön kautta.

Sen tähden, ystävät, on tärkeää, että meidän Jumalamme on Jeesus. Monet seuraavat Jeesusta sen vuoksi, että tapahtuisi ihmeitä. Jeesus ei kuitenkaan ole mikään ihmekone. Toki ihmeitä tapahtuu, mutta usko ei kuitenkaan ole niissä ihmeissä, vaan se on syvää luottamusta Jeesuksen armoon.

Me saamme tänäänkin olla hyvällä mielellä ja turvassa siinä, että Jeesus on meidän synnit pessyt pois. Ollaan ystävät hyvässä turvassa ja lohdutettuna ja luotetaan siihen, että viimeisenä päivänä saamme Jeesuksen kanssa olla taivaan valtakunnassa. Jeesus ei ole turhaan lupaustaan jättänyt ja me saamme luottaa hänen sovintokuolemaansa. Aamen.

1 kommentti: