maanantai 20. maaliskuuta 2017

Pelastusrengas

Katselin televisiosta ohjelmaa, jossa näytettiin merihädässä olevia ihmisiä ja kuinka he olivat joutuneet veden varaan. Tässä tapauksessa tilanteen oli aiheuttanut salakuljettajan ahneus laittaa liikaa ihmisiä kumiveneeseen. Seuraukset olivat järkyttävät, kun useita heistä ehti hukkua ennen avun saapumista. Tv-kuvassa näytettiin, kuinka auttajat heittelivät pelastusrenkaita avuksi hädässä oleville. Suuressa hädässä nousee voimakas halu pelastua ja elää. Elämänhalun seurauksena otamme avun vastaan, aivan kaiken avun mitä saamme. Hädässä ollut ihminen tarraa pelastusrenkaaseen lujaa kiinni, jopa niin, että ollessaan jo turvassa pitää siitä vielä kiinni.
Kristillisesti ajatellen koen pelastusrenkaan kuvaavan hyvin Jumalan armoa meitä syntisiä ihmisiä kohtaan. Tuntiessamme, että hukumme taakan ja kuorman kanssa, me saamme tänäänkin ottaa kiinni pelastusrenkaasta nimeltä Jeesus. Meidän tulee ottaa apu vastaan, uskoa Jeesus omaksi Vapahtajaksi. Tuo pelastusvene vois olla kuvaamassa kirkkoa, ja pelastusrenkaan heittäjä vaikkapa naapurisi, joka turvaa Jeesukseen.

Ole ystäväni tänäänkin turvassa, sillä pelastusrengas, Jeesus, on heitetty sinulle ja minulle pelastukseksi ja turvaksi. Me saamme olla hyvässä turvassa lohdutettuna ja uskoa Jeesus Vapahtajaksi tänäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti