maanantai 6. maaliskuuta 2023

Jeesus on kanssamme

 


Rauhantervehdys kaikille rakkaille blogin lukijoille, läheisille ja ystäville. On hienoa, että me saamme täällä armon ajassa toisiamme lohduttaa sillä sanalla, että Jeesus kulkee meidän rinnallamme, vaikka meistä itsestämme tuntuisi siltä, että me olemme aivan hukassa. Juuri silloin kun ihminen on kaikista syvimmässä kuopassa omassa elämässään ja mielessään, niin juuri silloin Jeesus pääsee vaikuttamaan ja on lähellä ja tukemassa ihmistä.

Luin tänään yhden vanhan blogitekstin, jonka Tuula oli kirjoittanut. Hän eli elämässään raskasta vaihetta ja hänelle näytettiin silloin, miten Jeesuksen kädet olivat suojaamassa matkaa, vaikka tiellä oli kivikkoa, jossa hän kompuroi. Niin kauan kuin hän kulki Jeesusta kohti, Jeesuksen kädet suojasivat, mutta kun hän katsoi toiseen suuntaan, ei siellä ollut Jeesuksen käsiä turvana. Se on juuri, ystävät, sillä tavalla, että me saamme luottaa siihen, että Jeesus pitää meistä huolen tuntui miltä tuntui. Sinä, joka olet tällä hetkellä ahdistettu ja monella tapaa kiusattu, niin sinä saat luottaa siihen, että Jeesus on juuri sinua lähellä ja auttaa sinua.

Minulle tuli mieleeni virsi Herraa hyvää kiittäkää, ja miten siinä sanotaan, että virsin, lauluin, psalttarein, harpuin, huiluin, kantelein. Kun me luemme Raamatusta Psalmeja, niin ne ovat kaikki varsin lohduttavia. Me voimme uskoa ne omalle kohdalle ja ajatella, että Jeesus kulkee meidän kanssamme.

Minulla on aivan erityinen tunne siitä, että jonkun ihmisen elämässä on todella vaikea hetki ja hänen on vaikea luottaa Jeesukseen. Näin meille helposti käy. Kuitenkin kun elämä tulee tarpeeksi vaikeaksi, meille ei jää mitään muuta vaihtoehtoa kuin luottaa Jeesukseen. On varma asia, että Jeesus on meidän kanssamme ja pitää meistä huolen. Me saamme rukouksessa huutaa Herraa avuksi tai vain huokaista. Hän kuulee senkin. Haluan nyt ystävä sinua rohkaista luottamaan Jeesuksen armoon ja huolenpitoon. Hän pitää meistä kaikista huolen. Ollaan hyvässä turvassa ja luotetaan Jeesuksen nimessä ja veressä kaikki syntimme anteeksi. Aamen.

4 kommenttia: