sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Jeesus lähellämme
Jeesus armon tuoja pysy luonamme. Kun kuuntelee musiikkia ja vaikkapa hengellisiä lauluja, niin mieleen jää usein soimaan joitain lauseita, joista voi tulla itselle tärkeitä, rukouksia. Jeesus ilmaisee meille rakkauttaan ja huolenpitoaan niin monin eri tavoin. Hän haluaa tulla lähelle jokaista ja missä vain. Juuri näinä aikoina tarvitsemme Hänen tuomaansa turvaa enemmän kuin koskaan. Voimme pysähtyä ja hiljentyä Hänen eteensä  rukoilemaan, kuuntelemaan tai kertomaan asiamme. Hän on luvannut kuulla meitä ja auttaa.

 Jeesus puhdisti temppelin rukoushuoneeksi, paikaksi, jossa voi kohdata Jumalan (Mark.11). Jeesuksen puheet ja teot olivat voimallisia ja tekivät jo aikanaan vaikutuksen ihmisiin. Tänäänkin Hänen teoistaan voi lukea Raamatusta ja näin oppia tuntemaan voimallista Jumalaa. 

 Vanhat kristilliset kirkot kertovat omaa tarinaansa siitä, miten ihmiset ovat kohdanneet Jumalan Sanan ja sakramenttien kautta näissä rukouksen huoneissa. Itse usein ajattelen, miten paljon elämän erilaisia asioita onkaan tuotu Jeesuksen ristin juurelle. Voimme tänäänkin tehdä niin ja mennä kirkkoon ja ehtoolliselle. Kohdata Hänet, joka meidän kaikki pahat tekomme haluaa antaa anteeksi ja siunata elämäämme.

 Rakastavan Jeesuksen voi kohdata missä vain ja milloin vain. Esteitä ei ole. Hän kuulee sinua, antaa lahjaksi uskon ja voiman kasvaa Hänen lapsekseen.  Ei tämä ole vaikeaa, sillä Hän kuulee rukouksesi ja auttaa ja johdattaa. Voit olla Jeesuksen kämmenellä ja Hän kantaa sinua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti