keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Nainen ja tutka

 


Haluan ystävät, aluksi kertoa teille kuulemani tarinan. Vielä muutama vuosi sitten tuolla teiden varsilla oli roskasäiliöitä eli molokeja. Eräs nainen, joka oli hyvin tunnon tarkka, oli tyhjentämässä edesmenneen isänsä asuntoa. Sitten hän nosteli jätesäkit peräkärryyn. Yksi säkillinen tuli sellaisia roskia, jotka oli menossa kaatopaikalle. Tien varressa hän huomasi molokin, pysähtyi ja ajatteli, ettei hän alkaisi sitä yhtä säkkiä jäteasemalle kuljettamaan, vaan hän jättää sen tähän molokin viereen. Samassa hän huomasi, että siinä molokin päällä oli rikkaimuri ja hän otti sen autoonsa. Hän lähti ajamaan ja pian hänen perässään tuli poliisiauto vilkut päällä. Nainen ajoi tien sivuun ja päätti tunnustaa heti poliisille, että oli jättänyt roskasäkin molokin viereen, vaikka niin ei saisi tehdä. Poliisi kuunteli ja sanoi sitten, että sovitaan niin, että jos nainen antaa heidän tutkansa heille ja käy hakemassa sen roskasäkin pois, niin tämä asia on sillä sovittu. Tämä naisen luulema rikkaimuri olikin poliisin tutka.

Kun me vaellamme tässä ajassa, niin Jumala näkee kaiken. Hän seuraa meitä ja tuntee meidät sydämestämme asti. Hän tietää meidän salaisimmatkin ajatukset. Me emme voi mitään tehdä salassa. Se on ihan niin kuin sellainen tutka, jonka Jumala on asettanut meidän sisällemme. Hän tietää kyllä meidän tekomme ja mitä me olemme. Psalmissa 139 sanotaan: ”Herra sinä olet minut tutkinut, sinä tunnet minut. Missä olenkin, minne menenkin, sen sinä tiedät, jo kaukaa sinä näet aikeeni.” (jakeet 1-2)

Tästä huolimatta Jumala rakastaa meitä ihmisiä niin paljon, että Hän haluaa, että me palaamme hänen yhteyteensä ja uskomme Hänen Poikansa sovintotyön omalle kohdallemme. Ja uskomme, että Jeesuksen nimessä ja veressä on kaikki syntien sovitus. Siihen armoliittoon me saamme palata. Silloin se tutkan filmi on puhdas. Siellä ei ole mitään rikkeitä. Se puhdistuu ainoastaan sitä kautta, että me uskomme Jeesuksen sovintotyön omalle kohdallemme.

Me saamme ystävät tänäänkin olla hyvässä turvassa ja luottaa siihen, että meillä on mahdollisuus, ja me saamme, uskoa kaikki meidän synnit anteeksi ja olla lohdutettuna ja iloisia siitä, että me olemme puhtaat. Jumalan Poika on pessyt kaikki meidän synnit pois. Ollaan hyvässä turvassa. Aamen.

 

3 kommenttia:

 1. Mukava juttu herättää lukijan. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella tarkkaa on Jumalan seuranta.Ostin haluamani juuston ,oli väärä hinta,mutta myyjä hyväksyi sen.Niimpä herkuttelin sillä tovin.Menin uudestaan ja ostin toisen juuston oikealla hinnalla.Kun tulin kotiin se juusto oli hävinnyt,selitystä ei ollut.Pyhä Henki sanoi"Totuutta minä tahdon salatuimpaan saakka."Kuinka tarkkaan meidän ajatuksia tutkitaan.

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista