torstai 22. syyskuuta 2022

Muuttunut sydän

 


Jumalan armolla ja rauhalla haluan tervehtiä kaikkia rakkaita blogin lukijoita. Mietin tänään sellaista asiaa, kun olimme raamattupiirissä ja siellä keskustelussa tuli esiin ajatus, että kun Jeesus on meidät sovittanut ja antanut kaikki synnit anteeksi, niin silloin on tapahtunut sydämen ympärileikkaus. (Room. 2:29) Sitä ei saa aikaan laki, jolloin sydän olisi väkisin leikattu, vaan se on Jumalan rakkaus, joka on saanut ympärileikata sydämen. Tällainen sydän, jonka Pyhä Henki on saanut ympärileikata, tahtoo puhua siitä, kuinka Jeesus on antanut uuden elämän ja kuinka Jeesus on antanut kaikki syntini anteeksi.

Eräs piiriläinen puhui siitä, ettei sitten ole enää halua kertoa, mitä minä tein tai mitä jätin tekemättä, vaan mitä Jeesus teki ja Jumala teki minussa. Se antoi uuden mielen siihen, ettei enää yritä omia tekoja, omaa loputonta suota rämpiä, vaan Jeesus on antanut uuden elämän. Ajattelen niin, että se on juuri sitä oikeaa sydämen ympärileikkausta, kun me uskomme yksin armosta, ilman yhtään ainoaa omaa tekoa syntien sovituksen meidän omalle kohdalle.

Minä kehotankin kaikkia teitä ystäviä ja blogin lukijoita luottamaan siihen, että se sydämen ympärileikkaus, joka tapahtuu uskossa Jeesukseen, riittää. Se riittää, että me uskomme Jeesuksen armon omalle kohdallemme. Me voimme lopettaa kaikenlaisen omista yrityksistä kertomisen ja luottaa Jeesuksen armoon. Uskotaan ystävät tänä päivänäkin kaikki meidän synnit anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä ja muistetaan se, että ei ole niin suurta syntiä, ettemme sitä saisi anteeksi. Aamen.

1 kommentti: